Horecatopper gezocht

Werken bij De Brouwer? Vul het sollicitatieformulier in

De Brouwer Weert zoekt een

 

BEDRIJFSLEID(ST)ER

30-40 uur per week

 

Café De Brouwer is één van de populairste uitgaansgelegenheden van Weert en bekroond met verschillende service-awards van bierbrouwerijen. Wekelijks en in het weekend genieten gasten van de lekkerste drankjes en beste service van de bartenders, ondersteund door gevarieerde muziek en een breed sportaanbod op de tv-schermen. De zaak heeft een capaciteit van ongeveer 700 gasten en deze wordt in het weekend en bij evenementen regelmatig volledig benut. De zaak is enkele jaren geleden volledig vernieuwd en kent de hoogste standaarden rondom geluid, licht en design.

 

De vacature

Op dit moment zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider (m/v).

In deze rol stuur jij een enthousiast team aan dat uit meer dan 20 collega’s bestaat . Daarnaast ondersteun jij de directeur-eigenaar op financieel, operationeel en commercieel vlak.

Jij zorgt voor topavonden, memorabele events en de leukste feesten en brengt enthousiasme en sfeer over op zowel je teamleden als gasten. Je bent tevens verantwoordelijk voor de werkroosters, draagt zorg voor de inkoop en beheert de (personeels)administratie. Als echte horecatopper ben jij continu bezig met verbeteringen en ontwikkeling van de zaak en van alle events, van een reguliere stapavond tot de combinatie binnen- en buitenevent met feestdagen. Daarin zoek jij zowel intern als extern naar de beste samenwerkingsmogelijkheden. Je bent een kei in communicatie en kan de-escalerend optreden, zorgt daarmee voor een veilige en prettige uitgaansomgeving en hebt controle op hectische en drukke avonden.

Kortom: jij maakt jezelf onmisbaar!

 

Functie-eisen

Als vanzelfsprekend staat bij jou gastvrijheid staat aantoonbaar hoog in het vaandel. Daarnaast beschik jij over:

-Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt letterlijk ‘de sleutel van de zaak’;

-Afgeronde horecaopleiding, bij voorkeur inclusief het diploma Leermeester en het certificaat Sociale Hygiëne. HACCP is een pré;

-Minimaal één, maar bij voorkeur enkele jaren leidinggevende ervaring in de horeca of detailhandel. Bijvoorbeeld floormanager, horecamanager, restaurantmanager of winkelmanager;

-Grote commerciële drive gecombineerd met hoge gastvrijheid;

-Positieve instelling en uitstekende coaching- en motivatievaardigheden. Jouw glas is altijd minimaal halfvol en je motivatie is zichtbaar aanwezig.

 

Ons aanbod

Wij bieden een marktconform salaris volgens cao, reiskostenvergoeding, een fantastische baan met carrièreperspectief en werken in een gezellige en professionele werkomgeving.

Ben jij overtuigd dat jij de geschikte man of vrouw bent? Laat het ons op een originele manier weten.

 

Sollicitatieformulier

 

verificatie